Kabar Duka: Mirza Amran Halim

November 14, 2005 at 3:49 pm 2 comments

انالله وان اليه راجعون
Innalillahi Wa Inna Ilaihi Raji’un

Telah berpulang keRahamatullah ayahanda dari sahabat kami Mirza Amran Halim a.k.a AAm a.k.a Supermanux. kabar duka ini saya terima dari Boend4 pada pukul 11:15 via sms. Sampai saat ini saya masih belum menerima detail kabar duka ini dari AAm di Pati.

Saya kenal dengan ananda AAM melalui komunitas students STT Telkom. Sebagai mahasiswa jurusan elektro STT Telkom, beliau adalah seorang pemuda yang aktif dalam kegiatan laboratorium IARD STT Telkom-bahkan sampai saat ini.

Kami selaku sahabat berdoa mudah-mudahan arwah ayahanda AAM diterima di sisiNYA. Amin Ya Rabbal Alamin.

Entry filed under: R A S A. Tags: .

Galaoe Tjinta

2 Comments Add your own

  • 1. Edmund  |  January 2, 2015 at 6:41 am

    You post interesting articles here. Your website deserves much bigger audience.
    It can go viral if you give it initial boost,
    i know useful service that can help you, simply type in google:
    svetsern traffic tips

  • 2. margarethudson2822  |  April 8, 2016 at 5:08 pm

    Lagu MINGGAT ngono mertelakake yen sejatine urip bebrayan kanthi rukun tumrap wong jejodoan pancen wigati banget. Sejatine, opo kang diarani pepisahan, pegatan, padudon, congkrah, satron lan sapanunggalane iku; saben-saben uwong ora lilo, ora iklas lan mesthi podho gething. Wus dadi watak watekke manungso yen pingin urip ayem, tentrem, sayuk-rukun marang sapodho-podho. Mulo, tembung ‘mangan ora mangan sing penting kumpul’ ojo disalah-arani yen wong Jowo iku ora gelem golek pangan nyang ‘paran’….., tapi kudu disipati yen babagan paseduluran lan pirukunan (kumpul) iku luwih luhur drajate ketimbang masalah pangan.nJaman saiki wis sarwo kuwalik. Kumpul ra kumpul sing penting mangan. Iku iso ditegesi yen wong saiki luwih ngluhurake pangan, bondho, donya, kasenengan lan sak bangsane ketimbang pirukunan. Mulo jeneng ora kaget yen jaman seprene tan soyo akeh crito cecongkrahan sing ora pantes dirungokke. Amargo kuwalat karo paugerane uwong-uwong mbiyen yoiku madoni (nunggal sakecap) pangandikane.nAyo, poro sedulur. Sing podo waspodo marang pakartining jaman. Suro diro jayaning rat, lebur dening pangastuti !https://ameo.link/margarethudson282208180

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

November 2005
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Most Recent Posts


%d bloggers like this: